boek hier jouw l'inspiration call

Clarity & Confidence
1:1 VIP day

…En ineens zie je hem, die factuur die je nog moet betalen. Je hartslag stijgt onmiddellijk. Hoe kan het nu dat je nog steeds dat “hossel” gevoel hebt? Met pijn in je buik vraag je je af wat je de afgelopen tijd eigenlijk hebt omgezet? Als een kip zonder kop begin je een mail te typen naar je maillijst en start je een halve insta story.

Je moet echt meer kennismaking gesprekken/weggever downloads zo kan dit toch niet blijven gaan. En wat helemaal bizar is dat je eigenlijk nog zo een bescheiden aanbod met bescheiden prijzen hebt. Ze hebben geen idee wat je voor ze kan betekenen en voor wat voor een schijntje van de daadwerkelijke waarde ze eigenlijk met jou kunnen werken nu.

En dan voel je dat ene bizar grootse idee weer op ploppen. Snel duw je het naar de achtergrond. Want moet je nu eens kijken. Als je met dit aanbod voor deze prijzen er al zo aan moet trekken dan is dat echt nog een brug te ver. Ja inderdaad wat dacht je nu wel niet. Hmm wat zou je dan kunnen doen? Misschien nog harder werken. Nog meer doen, nog meer posten. 

Ja want wees eens eerlijk je consistentie is ook niet wat hij geweest is. En zou je niet al een hele tijd terug een podcast beginnen? Oh over podcasts gesproken, je wilde die ene 2 met marketingtips nog af luisteren. Ja dat zal je helpen. En die ene money mindset masterclass die je nog in je mailbox hebt terug kijken. Ja als je dat gedaan hebt dan voel je je echt beter en dan ga je weer iets posten vanuit “flow” en dan stromen de kennismakingen, ebook downloads en aanvragen vast binnen. Huh wat deed je nou achter je laptop? Ohja je wilde een mailtje opzoeken…

 

Herkenbaar wel hè? Het is de hoogste tijd om de controle terug te pakken en de groei van je business te versnellen. Laat me je vertellen over de Clarity & Confidence VIP Dag, die ik speciaal voor jou creëerde . Een 1:1 dag helemaal voor jou die je business zal transformeren.

Je scrolt door je zakelijke inbox..

Jij bent klaar voor deze transformatie als :

" Je handelt niet in overeenstemming met wie je bent, je handelt in overeenstemming met wie je denkt dat je zou moeten zijn. Zodra je begint te handelen in overeenstemming met wie je werkelijk bent, zul je ontdekken dat je succesvol bent op manieren die je je niet kunt voorstellen. "

-OPrah Winfrey

Wat jij kan verwachten..

…als je besluit om jezelf en je business deze ongekende groei te gunnen?

Voel je dat dit precies is waar jij nu behoefte aan hebt?

De prijs voor jouw big business LEAP eindelijk nemen is 1497 euro.

Clarity & Confidence

1:1 VIP DAY

Na afloop van onze samenwerking
Deze badass ondernemers gaan al vol vertouwen los

Still here?

Boek dan nu een gratis matchcall en ontdek of de Clarity & Confidence 1:1 VIP Dag jouw business naar nieuwe hoogten kan tillen.

Of als je er klaar voor bent, investeer dan rechtstreeks in je succes hieronder! Transformeer je business, investeer in jezelf. 

De tijd is nu.