boek hier jouw l'inspiration call

Reviews

Show me some

Client love

Mijn vertrouwen heeft een enorme boost gekregen en ik ervaar veel meer rust. De inzichten die ik heb gekregen tijdens het retreat zorgen ervoor dat ik me krachtig voel.  Ik mag veel meer gaan leven vanuit mijn hart in plaats van hoofd. Ik ben een balans gaan creëren in mannelijke en vrouwelijke energie. Flow & actie! Ik kwam er tijdens het retreat ook achter waar een aantal lichamelijke klachten vandaan komen en die zijn serieus heel erg afgenomen! De groepsdynamiek was fantastisch en Linda is ontzettend goed in wat ze doet. Er was voor iedereen persoonlijk aandacht en ruimte. Nooit eerder bleef ik zo dicht bij mezelf en ervoer ik tegelijkertijd zoveel rust. Een prachtige ervaring die niet makkelijk was, maar oh zo waardevol. Ik straal weer, als een zonnetje!

 

– Sanne, VA & PA

Woorden schieten tekort. Wat een bijzondere ervaring. Ik heb enorme energie en inspiratie over gehouden aan het retreat. Linda voelt eerlijk, oprecht, positief  en gelijkwaardig. Ik heb het retreat met een dosis power, een FUCK IT mentaliteit en een groeiend vertrouwen in mezelf verlaten! Ik werk  nu volledig vanuit mijn passie en voel dat ik het waard ben om in te investeren! Gun jezelf dit, volg je gevoel en fuck wat anderen denken!

 

– Eline, Relatiecoach

Ik ben zo blij met de sessies die ik gehad heb van Linda. Ze weet door middel van haar verrassende methode de juiste snaar te raken. Zodat je steeds een stapje verder komt met je vraag. Ze geeft handvatten die leiden tot inzichten, en ze doet dit met vertrouwen en respect!

 

– Wilma, Makeupartist

Ik vertrouw weer meer op en in mijzelf, ik zorg beter voor mezelf en ben een stuk milder voor mezelf. Ik voel me echt rustiger en gelukkiger. Dat ik mijn kernwaarden zo helder heb helpt me focussen en ik check veel vaker echt bij mezelf in waardoor ik de voor mij juiste keuzes maak. De groepsgrote was perfect zo was er voor iedereen ruimte en aandacht. Dit retreat  geef ik een dikke 9 en raad ik echt aan. Het is perfect om jouw passies en visie te herontdekken en te herdefiniëren. Linda geeft hele fijne begeleiding, ze legt de vinger met gemak op de zere plek en heeft alles heel goed door. Ik voel me dag na dag oersterk worden. Ik voel de vrijheid waar ik naar verlangde in mezelf. Dankje Linda.

 

-Doris, Supply Chain Professional

I went to see Linda, feeling stuck and in denial of my business and personal situation. With love, passion and by sharing beautiful perspective & experience on life, she really helped me refocus, reconnect to my goals and worth and helped me find a lost confidence. She helped me structure my thoughts and gave me some amazing tools to get through though times by myself after our coaching ended. She is amazing. Couldn’t recommend more and I will be back. Thank you Linda for sharing all your knowledge and light with me.

 

— Agnes, model & salesmanager

Het retreat was echt precies wat ik nodig had. Ik ben weggegaan met met nieuwe energie en vertrouwen in mezelf! Linda is een prachtig mens, leider en deelnemer tegelijk.  Je hield ons veilig en verzorgd. Linda was kalm en zelfverzekerd. Maar ook super  benaderbaar, open en gelijkwaardig. Ik had al echt veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar ik blijf leren. Dit retreat heeft me weer vertrouwen gegeven, inzichten in waar mijn onzekerheid vandaan kwam . Je haalt eruit wat je erin stopt en ik ging ALL IN, ik geef het een dikke 10!

 

— Annemiek, Burnout Coach

Ik hoor van iedereen dat ik positief veranderd ben. Ik blijf bij mezelf, veel meer no nonsense. Ik doe dingen met plezier in plaats van ze 100x te overdenken. Ik durf te zijn wie ik ben en het voelt zo bevrijdend. Ik heb heel veel zin in  mijn events en er 100% vertrouwen in, dat is echt nieuw!

 

– Marieke, Koordirigente

Het was heerlijk. Ontzettend fijn om echt de tijd en ruimte te kunnen nemen om in jezelf te duiken op een fantastische locatie. Door de afstand van het dagelijkse kon ik echt uitzoomen en het grote plaatje zien. De opdrachten en oefeningen gaven mij mega veel inzicht in wat ik echt wil en wat er nog meer bereikbaar is voor mij. Ik snap nu waarom ik me “prima” voelde de laatste tijd en niet AH-MAY-ZING. Het is heel duidelijk welke stappen ik mag gaan zetten. Ik geef het retreat een 9,5 het was echt boven verwachting. Het was zo een holistische ervaring waardoor we niet alleen op onze onderneming inzoomden maar echt op ons droomleven. Ik heb me echt beseft dat je work/life niet apart kan zien. De transformatie die ik van binnen heb gevoeld  tijdens onze samenwerking is massive. Ik weet nu weer waar ik écht naar toe wil! Ik raad het retreat aan iedereen aan die er klaar voor is om grootser te denken én te doen. You’re worth it!

 

— Benthe, Marketing Genius

Linda heeft ervoor gezorgd dat ik de kracht in mijzelf heb gevonden om grote stappen vooruit te maken. Waar ik met regelmaat blijf hangen in mijn rationele, lukt het tijdens de sessies om achter mijn gevoel te komen, en het belangrijkste, deze te accepteren. Ook als de chaos in mijn hoofd de overhand neemt, weet Linda het perfect te vertalen waardoor mijn gedachten en acties logisch worden. Zij voelt mij perfect aan, dit is de meest bijzondere en waardevolle coach die ik heb gehad.

 

— Brenda, Online Marketeer

Dit is het mooiste en waardevolste cadeau dat ik ooit aan mezelf heb gegeven. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen met zo een groep mooie  en krachtige vrouwen. Zoveel liefde voor iedereen, en natuurlijk voor Lin! Ik besefte me dat alles al in mij zat en dat ik veel te moeilijk deed. Alles gaat zoveel makkelijker. Ik heb een hele ander manier van kijken. Er zat zoveel persoonlijke aandacht in en de draagkracht en energie van de groep was bizar.

 

– Kelly, Masseuse

Ik kijk zo onwijs positief terug op het retreat en heb er al super veel aan gehad de afgelopen intense weken. Zoveel aan het retreat terug gedacht en er echt uitgehaald om te mogen leven vanuit mijn gevoel en nog meer naar mijn onderbuikgevoel te mogen luisteren. Het was above & beyond mijn verwachtingen en het blijft moeilijk in woorden te vangen. Ik heb zoveel bijzondere momenten gehad en zulke waardevolle inzichten, het was echt onbetaalbaar. Mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen dat het eigenlijk altijd wel goed komt zijn enorm gegroeid. De sessies en de groep waren prachtig. Ik voelde me heel veilig en je nuchterheid creëerde een fijne balans. Dit is een herinnering voor het leven.

 

– Roëlla, VA Mentor