All About You Retreat

11-12-13 januari 2023

Je kan je NU aanmelden voor het retreat van 11-12-13 Januari 2023

Nieuwe energie & onvoorwaardelijk zelfvertrouwen

zodat jij en je business weer helemaal op elkaar zijn afgestemd en je vol power en vertrouwen HET ding doet waar jij voor gemaakt bent.

Jij hebt...

…een fijne business en die is inmiddels best succesvol. Nouja dat ligt eraan hoe jij succes definieert. Als het gaat om klanten hebben en er voldoende inkomsten uithalen dan wel ja. Je business loopt, je hebt klanten, you can pay the bills.

Maar jij hunkert naar meer, naar meer voldoening, naar meer inkomen waar je ook nog eens écht van kan genieten. Kortom je hunkert naar vrijheid, naar meer impact voor jouw klanten, je wilt jouw business naar die next level.

Het is mogelijk dat voel je aan alles, maar hoe en waar te beginnen dat is je een raadsel.

Er knaagt iets van binnen en je krijgt zelf je vinger niet op de zere plek gelegd. Maar dat is gelukkig mijn expertise!

Herkenbaar mucho?

Voorgaande edities waren binnen no time uitverkocht

Dus claim jouw plek nu!

Let's talk verlangens
Want als je eerlijk bent verlang jij naar:
Benieuwd naar de

Voorgaande editie?

Ik kan je vertellen we zijn inmiddels maanden verder. Al deze vrouwen hebben stuk voor stuk allemaal bizarre stappen gezet. Prive en in hun carrière/business. Check hier wat de mega awesome deelnemers in 2021 op dag 3 over het retreat zeiden. En Benthe die mei 2022 bij was nam zelfs een vlog op over het retreat. Check deze vlog hier!

 

You in yet?

Video afspelen
Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk?

Dingen die niet lekker gaan in je business zijn een weerspiegeling van dat wat zich binnen in jou afspeelt. En om een groots next level bedrijf te kunnen dragen, heb je heel veel zelfkennis nodig. Je moet jezelf kunnen ondersteunen, je moet je eigen patronen herkennen en je eigen bullshit doorprikken. Het ligt in mijn ervaring bijna nooit aan de dingen die mijn coachees opnoemen.

Kortom: Jouw business is gegroeid en JIJ bent gegroeid lieve vrouw. Je bent alleen vergeten je business mee te laten groeien met de krachtige persoon die JIJ bent.

En that’s where i come in met het ALL ABOUT YOU retreat.

Het gaat namelijk allemaal over jou. En het mag ook allemaal over jou gaan, 3 hele dagen lang. Geen moeder, geen partner, geen ondernemer. Geen boodschappen, geen to-do lijsten, niet koken, geen telefoontjes, geen social media. Just you.

Samen met maximaal 7 andere fantastische gelijkgestemde ondernemers 3 dagen lang weer eens echt de tijd hebben voor jezelf, voelen waar jij behoefte aan hebt. Voelen wat jij te doen hebt, waar je mee stoppen mag en loslaten wat niet langer bij deze versie van jou past, een stuk helen en vergeven om vervolgens weer vol vuur en vertrouwen de regie over jouw leven en je business te pakken. Een onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf aanwakkeren en vanuit daar ga jij verder bouwen.


Draagkracht, vuur een onverwoestbaar geloof in jezelf en jouw dromen.
We gaan kijken naar jouw fundering en die weer super stevig neerzetten zodat je eindeloos kan creëren.

Een nieuwe groep inspirerende vrouwen om je heen én een schatkist vol aan tools om krachtig te blijven staan bij thuiskomst. Zodat jij jezelf en je bedrijf moeiteloos door die ongekende groei heen kan dragen.

Het All About You retreat

Een transformatie op mentaal, fysiek en energetisch niveau. Zodat jij en je business weer helemaal op elkaar zijn afgestemd en je vol power en vertrouwen HET ding doet waar jij voor gemaakt bent

Wat houdt het precies in

Wat krijg je?

Een persoonlijk uitgewerkte Human Design

Alleen dit al is zo bizar krachtig. Je zal zo enorm veel herkenning ervaren. Human Design is een prachtig systeem gebaseerd op verschillende wetenschappen waaronder: astrologie, de Chinese I Tjing, astronomie, kwantummechanica, en biochemie. Het is een blauwdruk van wie jij in essentie bent en gaat veel verder dan een horoscoop. Het helpt je in te zien wat jou uniek maakt als mens, het helpt je te begrijpen wat het beste bij jou past. Hoe je keuzes maakt, hoe je bij jezelf kan blijven. Het verklaart ook heel veel dingen. Het is de eerste stap in jezelf toestemming geven om te zijn wie je eigenlijk bent.

Een exclusieve 1:1 sessie van 30min tijdens het retreat

Het retreat is niet compleet zonder een exclusief 1:1 moment. Zonder aanwezigheid van de groep even echt de ruimte voor jouw persoonlijke situatie en vragen. Nog een laagje dieper en persoonlijker.

Drie dagen en twee nachten geheel verzorgd op luxe locatie de Hoorneboeg

Je verblijft bij De Hoorneboeg en slaapt midden in de natuur op een eigen kamer met eigen badkamer. Het eten is vegetarisch, biologisch en super voedend. Met al jouw dieetwensen wordt rekening gehouden. Je hoeft helemaal nergens aan te denken. Er wordt helemaal voor jou gezorgd. Van een chai lattes in de ochtend tot marshmallows bij het kampvuur in de avond. Zodat jij je kan focussen op jezelf! It really is ALL about you.

Een LIVE energyhealing door de super getalenteerde en bizar krachtige healer Dagmar van Doorn

Na de onderdelen helen en loslaten krijg jij als kers op de taart een bijzonder krachtige healing van Dagmar van Doorn. Dit om ons op energetisch level ook helemaal ready te maken voor de volgende level. Zodat alle restjes van hoe het was en “hoort” achter blijven in Hilversum en niet weer mee naar huis gaan.

Een fotoshoot met AH-MAY-ZING fotografe Sandrine Philie

Aan het einde van het retreat als jij volledig in vuur en vlam staat met een rotsvast vertrouwen in jezelf en jouw koers word je in al jouw power vastgelegd door Sandrine Philie. Je krijgt minimaal 6 powerpictures. Deze foto’s zijn niet alleen een aandenken voor de rest van je leven aan die ongelimiteerde energie en kracht die altijd tot jouw beschikking staat, maar ook heel tof voor je socials, je website, noem het maar op!

Je maakt een super krachtige transformatie op mentaal, fysiek en energetisch niveau die nergens mee te vergelijken is

Alle oefeningen en opdrachten die we tijdens het retreat doen zijn gericht op inzicht, heling en empowerment. Van het kampvuur en de opstellingen tot aan de healing en de fotoshoots het is allemaal strategisch ingezet om jou een zorgvuldig opgebouwde transformatie op alle lagen te laten ondergaan die blijvend is.

Een hele mooie verbinding met gelijkgestemde powervrouwen die lang na het retreat nog doorwerkt

De kracht van werken met een groep die tegelijkertijd klein genoeg is om intiem te zijn is bizar. Er is zoveel herkenning en erkenning. Zoveel inspiratie en motivatie uit elkaar. Dit versnelt jouw persoonlijke proces zo enorm dat is bizar. Zoals ik al zei ondernemen is eigenlijk persoonlijke ontwikkeling op topsport niveau. Dit is trainen op olympisch niveau met een team aan topvrouwen 3 dagen lang. Deze vrouwen begrijpen waar jij staat, waar vrienden en familie dat soms niet kunnen als je ondernemer bent.

Een exclusieve 1:1 aftercare zoomcall van 45min 2 weken na het retreat

Tijdens deze call beantwoord ik al jouw vragen die na het retreat zijn ontstaan en kijken we naar wat jij nu in de praktijk nodig hebt om al jouw persoonlijk inzicht en groei terug te laten komen in jouw business. Na deze call sta jij in vuur en vlam en heb je een aantal nieuwe inzichten en persoonlijke en praktische toptips voor jouw next level business.

Na dit retreat
Kan jij er zeker van zijn dat jij:

Jouw investering

Jouw investering voor het ALL ABOUT YOU retreat, inclusief fotoshoot, healing, human design reading en persoonlijke begeleiding bedraagt:

€3197,-

ex btw

* betaling in termijnen is mogelijk

Plan jouw matchcall

Stap nu in en maak meteen al gebruik van de groepsenergie. Alle vrouwen die zich al inschreven hebben maken nu al gigantische stappen!

Dit is wat andere unleashed goddesses zeggen

Still here?

Dan weet je dondersgoed dat dit retreat jou op het lijf geschreven is!!

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!