boek hier jouw l'inspiration call

All About You Retreat

geen nieuwe editie beschikbaar

Tell me more

De vijfde en aller aller & laatste editie is hier!

Twee maanden lang samenwerken aan Onvoorwaardelijk zelfvertrouwen en een ijzersterke mindset zodat je weer vol power, vertrouwen en plezier HET ding doet waar jij voor gemaakt bent. Startende met een 3daagse retreat!

Jij hebt...

…een fijne business en die is inmiddels best succesvol. Nouja dat ligt eraan hoe jij succes definieert. Als het gaat om klanten hebben en er inkomsten uithalen dan wel ja. Je business loopt, je hebt klanten, you can pay the bills. Or some bills πŸ˜‰

Maar jij hunkert naar meer, naar meer voldoening, naar meer inkomen waar je ook nog eens Γ©cht van kan genieten. Kortom je hunkert naar vrijheid, naar meer impact voor jouw klanten, je wilt jouw business naar die next level en je plezier ook!

Het is mogelijk dat voel je aan alles, maar hoe en waar te beginnen dat is je een raadsel.

Er knaagt iets van binnen en je krijgt zelf je vinger niet op de zere plek gelegd. Maar dat is gelukkig mijn expertise!

Herkenbaar mucho?

Dit is de laatste los te boeken editie en er zijn nog maar 4 plekken

Er geldt een bizarre lastminute deal

Let's talk verlangens
Want als je eerlijk bent verlang jij naar:
Benieuwd naar de

afgelopen edities?

Ik kan je vertellen we zijn inmiddels een heel stuk verder. Al deze vrouwen hebben stuk voor stuk allemaal bizarre stappen gezet. Prive en in hun carrière/business. Check hier wat de mega awesome deelnemers in 2021 op dag 3 over het retreat zeiden. En Benthe die mei 2022 bij was nam zelfs een vlog op over het retreat. Check deze vlog hier!

Β 

You in yet?

Video afspelen
Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk?

Dingen die niet lekker gaan in je business zijn een weerspiegeling van dat wat zich binnen in jou afspeelt. En om een groots next level bedrijf te kunnen dragen, heb je heel veel zelfkennis nodig. Je moet jezelf kunnen ondersteunen, jezelf kunnen motiveren, je moet je eigen patronen herkennen en je eigen bullshit doorprikken. Het ligt in mijn ervaring bijna nooit aan de dingen die mijn coachees opnoemen.

Kortom: Jij wilt meer, jij kan meer. Maar niet door meer te doen, meer weten. Maar meer ZIJN. Jij mag eerst jezelf upgraden naar die next level vrouw en pas dan volgt die next level business.

En that’s where i come in met het ALL ABOUT YOU retreat.

Het gaat namelijk allemaal over jou. En het mag ook allemaal over jou gaan, 3 hele dagen lang. Geen moeder, geen partner, geen ondernemer. Geen boodschappen, geen to-do lijsten, niet koken, geen telefoontjes, geen social media. Just you.

Samen met maximaal 5 andere fantastische gelijkgestemde ondernemers 3 dagen lang weer eens echt de tijd hebben voor jezelf, voelen waar jij behoefte aan hebt. Voelen wat jij te doen hebt, waar je mee stoppen mag en loslaten wat niet langer bij deze versie van jou past, een stuk helen en vergeven om vervolgens weer vol vuur en vertrouwen de regie over jouw leven en je business te pakken. Een onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf aanwakkeren en vanuit daar ga jij verder bouwen.


Draagkracht, vuur een onverwoestbaar geloof in jezelf en jouw dromen.
We gaan kijken naar jouw fundering en die weer super stevig neerzetten zodat je eindeloos kan creΓ«ren.

Een nieuwe groep inspirerende vrouwen om je heen Γ©n een schatkist vol aan tools om krachtig te blijven staan bij thuiskomst. Zodat jij jezelf en je bedrijf moeiteloos door die ongekende groei heen kan dragen.

Het All About You retreat

Een transformatie op mentaal, fysiek en energetisch niveau. Zodat jij en je business weer helemaal op elkaar zijn afgestemd en je vol power en vertrouwen HET ding doet waar jij voor gemaakt bent

Wat houdt het precies in

Wat krijg je?

Een persoonlijk uitgewerkte Human Design

Alleen dit al is zo bizar krachtig. Je zal zo enorm veel herkenning ervaren. Human Design is een prachtige tool gebaseerd op verschillende wetenschappen waaronder: astrologie, de Chinese I Tjing, astronomie, kwantummechanica, en biochemie. Het is een blauwdruk van wie jij in essentie bent en gaat veel verder dan bijvoorbeeld een horoscoop. Het helpt je in te zien wat jou uniek maakt als mens, het helpt je te begrijpen wat het beste bij jou past. Hoe je keuzes maakt, hoe je bij jezelf kan blijven. Het verklaart ook heel veel dingen. Het is de eerste stap in jezelf toestemming geven om te zijn wie je eigenlijk bent.

2 exclusieve 1:1 sessies. 1 van 30min vooraf aan het retreat en 1 van 60min na afloop van het retreat

Het retreat is niet compleet zonder exclusieve 1:1 momenten. Vooraf aan het retreat is dit bizar waardevol voor een nog diepere en duidelijkere intentie vooraf. En 6-8 weken na afloop van het retreat hebben we nog een heel uur online samen, om te kijken waar jij nu staat of jij alles hebt wat je nodig hebt om jouw gestelde doelen te behalen. Dit is weer een verdiepende laag zodat je er echt alles uit haalt wat jij nodig hebt en ook echt praktisch aan de slag gaat en blijft!

Drie dagen en twee nachten geheel verzorgd op luxe locatie de Hoorneboeg

Je verblijft bij De Hoorneboeg en slaapt midden in de natuur in het fantastische heihuis. Het eten is vegetarisch, biologisch en super voedend. Met al jouw dieetwensen wordt rekening gehouden. Je hoeft helemaal nergens aan te denken. Er wordt helemaal voor jou gezorgd. Van een chai lattes in de ochtend tot marshmallows bij het kampvuur in de avond. Zodat jij je kan focussen op jezelf! It really is ALL about you.

Een LIVE transformational breathwork sessie door de super getalenteerde adem coach bea

Na de onderdelen helen en loslaten krijg jij als kers op de taart een bijzonder krachtige groeps ademsessie van Bea van Be Academy. Dit om ons op energetisch level ook helemaal ready te maken voor de volgende level. Zodat alle restjes van de jezelf limiterende oude jij in Hilversum blijven en niet weer mee naar huis gaan!

Een fotoshoot met een professionle branding fotografe

Aan het einde van het retreat als jij volledig in vuur en vlam staat met een rotsvast vertrouwen in jezelf en jouw koers word je in al jouw power vastgelegd door niemand anders dan top fotografe Mandy Brander. Je krijgt minimaal 6 powerpictures. Deze foto’s zijn niet alleen een aandenken voor de rest van je leven aan die ongelimiteerde energie en kracht die altijd tot jouw beschikking staat, maar ook heel tof voor je socials, je website, noem het maar op!

Je maakt een super krachtige transformatie op mentaal, fysiek en energetisch niveau die nergens mee te vergelijken is

Nog 2 maanden samenwerken na het retreat! En alle oefeningen en opdrachten die we tijdens het retreat doen zijn gericht op inzicht in jezelf, je patronen en jouw business. De inzichten, in combinatie met het loslaten van alles dat jou afremt om echt te vlammen met je business gaat jou alles brengen en de moed en het vertrouwen om alles te gaan doen wat jij te doen hebt, ook de oncomfortabele shit. Van het kampvuur en de opstellingen tot aan de healing en de fotoshoots het is allemaal strategisch ingezet om jou een zorgvuldig opgebouwde transformatie op alle lagen te laten ondergaan die blijvend is.

Een hele mooie verbinding met gelijkgestemde powervrouwen die lang na het retreat nog doorwerkt

De kracht van werken met een groep die tegelijkertijd klein genoeg is om intiem te zijn is bizar. Er is zoveel herkenning en erkenning. Zoveel inspiratie en motivatie uit elkaar. Dit versnelt jouw persoonlijke proces zo enorm dat is bizar. Zoals ik al zei ondernemen is eigenlijk persoonlijke ontwikkeling op topsport niveau. Dit is trainen op olympisch niveau met een team aan topvrouwen 3 dagen lang. Deze vrouwen begrijpen waar jij staat, waar vrienden en familie dat soms niet kunnen als je ondernemer bent. Jouw persoonlijke cheerleader team!

Een praktisch stappen plan voor de komende 3 maanden

Op dag 3 van het retreat stel jij een 2 grotere doelen voor jezelf voor de komende tijd. Deze doelen breken we op in behapbare stappen voor de komende 3maanden. Ik coach je naar een uitdagend maar haalbaar stappenplan. Geen vage termen maar concrete duidelijke stappen en strategie. Jij maakt daar een afspraak en belofte aan en met jezelf en ons. Het is niet alleen maar voelen en zijn. Met al die verzamelde inzichten, moed en zelfvertrouwen ga je ook echt iets doen. Ik blijf nog 6 hele weken na het retreat jou accountable houden voor die afspraken. De whatsappgroep kan je gebruiken om elkaar te motiveren en alles eruit te halen! Lets do this 2023!

Na dit retreat
Kan jij er zeker van zijn dat jij:

Jouw investering

Jouw investering voor het ALL ABOUT YOU retreat, inclusief fotoshoot, healing, human design reading en persoonlijke begeleiding bedraagt:

€3333,-

*let op secret lastminute offer alleen in de matchcall!!
* betaling in meerdere termijnen is mogelijk

Plan jouw matchcall

Stap nu in en creΓ«er gelijk rust en vertrouwen voor die next level stap!

Dit is wat andere ALL ABOUT YOU panters zeggen

Still here?

Dan weet je dondersgoed dat dit retreat jou op het lijf geschreven is!! Plan gelijk je call.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!