boek hier jouw l'inspiration call

Linda Bleeker

Hey!

Super leuk dat je benieuwd bent naar mijn verhaal

In de zomer van 2008 toen ik mijn studie Klinische Psychologie aan de Uva afrondde kreeg ik de kans om fulltime aan de slag te gaan als (curvy) model. Ik reisde naar vele mooie plekken en woonde soms een aantal weken of maanden in steden als New York, Hamburg, Capetown, Istanbul of Londen. Als je herhaaldelijk geboekt wilt worden en op wilt vallen tussen al die andere beauty’s is het super belangrijk om een onvoorwaardelijk zelfvertrouwen te hebben, een stevige basis. In het begin liet ik me meeslepen en wilde ik aan alle eisen voldoen. Ik wilde het modellensalaris “waard” zijn, dus ik dacht dat ik veranderen moest, meer moest zijn. Maar pas vanaf het moment dat ik me realiseerde dat ik mer dan goed genoeg ben zoals ik ben, ging mijn carrière als een speer. Vandaag de dag doe ik zelfs nog af en toe super leuke shoots!

In 2013 had ik een super destructieve liefdesrelatie en mijn vriendschappen, familierelaties, financiën en carrière gleden samen met mijn zelfvertrouwen een absoluut dieptepunt in. Dit zorgde ervoor dat ik op ontdekkingstocht ging in de grote wonderlijke wereld van persoonlijke ontwikkeling. Deze tocht bekroonde ik in 2019 met een Professioneel Coach diploma van de Academie van Psychodynamica. Uitgeleerd ben ik nooit want inmiddels ben ik de opleiding tot hypnose coach aan het afronden. Mijn vertrouwen in mezelf is weer limitless en ik heb een fantastisch leven met een prachtige coachingsbusiness waarin ik op allerlei manieren  amibiteuze vrouwen hun business en leven transformeert door middel van  retreats, workshops, 1:1 VIP days of zelfs een exclusief mentorship. 

En ik heb inmiddels niet alleen mijn droom “baan”, maar ook mijn droomgezin! Ik september 2018 trouwde ik met mijn man Thijs in het prachtige Fort Resort Beemster! In maart 2020 werd ik moeder van onze zoon Noah en in februari 2023 van zijn kleine broertje Otis! We wonen heerlijk samen met poes Pippa in ons prachtige jaren 30 huis in Alkmaar. Mijn ambitie en moederhart lagen in het begin geregeld in de knoop maar ik heb hier inmiddels een mooie balans in gevonden! Want 2 grote liefdes hebben is soms ingewikkeld maar zeker niet onmogelijk!

Ik heb geen one size fits all oplossing

Ik volg vooral m'n intuitie

Dit heb ik jou te bieden

Tijdens mijn coaching en mentorship gebruik ik technieken uit mijn opleidingen, levenslessen en cursussen maar volg ik vooral mijn intuïtie. Ik heb geen one size fits all oplossing. Ik kijk naar wat jij nu nodig hebt. Waar ik vroeger vervloeide met anderen ten koste van mijzelf, gebruik ik deze superpower nu om precies aan te voelen wat jij nodig hebt en daar op in te tunen. Om zo elke keer weer tot verbluffende resultaten te komen met mijn prachtige coachees.

Mijn 1:1 coaching, mentorship en retreats zorgen ervoor dat je je opnieuw verbind met je eigen – waarde(n). Je weet namelijk diep van binnen heel goed wat je waard bent! De waarde die jij van binnen uit voelt zal je naar buiten uitstralen en zo zal je een leven en business gelijk aan die waarde(n) aantrekken. Jouw relaties met anderen, jezelf, je lichaam, met geld, met je klanten of je collega’s zelfs je relatie met eten en spullen, alles begint bij het verhaal dat jij je zelf verteld over wat je waard bent! Ik kan je verzekeren dat welke vorm van met mij werken je ook kiest, dat wordt een verhaal waar niemand omheen kan!

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en te inspireren. Ik kan niet wachten om jou te laten zien en voelen dat alles waar je naar je naar verlangt mogelijk is. You can have it all!

Liefs, Linda