boek hier jouw l'inspiration call

1:1 BOLD mentorship

voor vrouwen die de markt willen domineren

…een vrouw met mega grote dromen. Zo groot dat ze je soms wakker houden. Zo groot dat ze je soms vervreemden van je omgeving. Ze trekken aan je. Jij weet dat je het in je hebt TO HAVE IT ALL. Jij wilt echte blijvende impact maken, een legacy achterlaten en een bak geld verdienen while you’re at it. Jouw drive en jouw grootsheid wordt niet door veel mensen begrepen. Je bent gewend om het allemaal alleen te doen. Om vanuit wilskracht en doorzettingsvermogen alles uit de grond te stampen. Je weet dat er meer inzit voor jou. Maar niet zoals je het nu doet. Je kan je vinger er niet lekker op leggen hoe dan wel. Want je geeft het alles maar het voelt nog steeds voorzichtig en ‘te klein” vergeleken met waar je echt toe in staat bent.

Jij bent...

Dit herken je helemaal

And that’s a shame. Want oh oh oh wat mist de wereld allemaal nu jij maar 40% van jouw potentieel leeft?!

Waarom saboteer jij

jouw succes?

Een andere veel gebruikte quote in businessland is “new level, new devil”. En dat is niet voor niks want veel ondernemers saboteren (onbewust) hun eigen succes. Waardoor je keihard gas geeft, maar wel met de handrem er nog op. Elke nieuwe level van jouw business vraagt een nieuwe level van jou. Deze nieuwe level heb jij te leren dragen. Die nieuwe soort klant vraagt om een andere benadering. Door dat inkomensplafond heen beuken vergt een nieuwe manier van kijken naar geld en op ander level investeren. Dat nieuwe aanbod vraagt om een hele andere approach. En alles vergt een hele berg moed, lef en vertrouwen.

Ik zie het al helemaal voor me...

…wat er kan gebeuren als jij echt ALL IN gaat, echt alles uit de kast haalt.. Kan jij het je voorstellen..

“Succes means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you are meant to be”

George Sheeman

The Bold Mentorship

Een super exclusief 1:1 mentorship waarin slechts voor 3 vrouwen plek is

Wat krijg jij?

Ten eerste het fantastische 3 daags geheel verzorgde luxe ALL ABOUT YOU RETREAT op 13,14& 15 oktober 2023. Waarin je met een intieme groep gelijk gestemde grootsdromende ondernemers ALL IN gaat op jezelf en jouw dromen. Je rekent af met oude patronen, krijgt op zeer diep level zelfinzicht, en een concreet stappenplan voor de komende maanden. Op het retreat creëer je de ruimte en de MOED die er voor nodig zijn om die stappen ook echt te gaan zetten.

En daarbij krijg je 4 maandenlang mijn 1:1 begeleiding & support

Waarom een business mentor?

Omdat je samen veel sneller veel verder komt dan alleen. Ik daag je uit, ik spiegel je, ik rem je af waar je de bocht uit vliegt, ik geef je een schop onder je hol waar je hem nodig hebt. Ik brainstorm en denk met je mee. Ik kijk met je aan en ruim met je op wat je afremt. En vanuit jouw unieke krachten en waarden bouwen we een leven en business dat eindelijk recht doet aan waar je echt toe in staat bent en laten we niet vergeten… Wat je verdomme verdient vrouw!

Ik sleep je door elke dark night of the soul en vier als een gek je big breakthroughs met je! I am with you every step of the way 4 maanden lang!

Na dit mentorship?

Jouw investering

voor deze ongekende transformatie naar de vrouw die jij altijd al bedoeld was om te zijn inclusief heel veel 1:1 support en een high level 3daags retreat is:

€6997,-

ex btw

* betalen in termijnen is mogelijk

Deze vrouwen gingen je voor
Wie ik ben?

Linda Bleeker

Type “Go hard or go home” en net als jij professioneel groots dromer! Ook ben ik getrouwd met de beste vent op de wereld Thijs Bleeker en moeder van Noah (2,5) en zwanger van ons tweede kindje !

Op mijn 21e studeerde ik af aan de UvA in Klinische Psychologie. In de tussen tijd kreeg mijn modellencarrière een vliegende start tot op de dag van vandaag doe ik nog shoots. Ik ben dus al sinds mijn 19e ondernemer. Waar de reis begon met een internationale carrière als plussizemodel in de keiharde modewereld heb ik nu alweer 9 jaar ervaring met coaching.

Persoonlijke coaching en business coaching, online en offline, kinderen en volwassenen, 1:1 en in groepen. Ik kan dan ook niet anders dan na al die tijd mijn mentorship aanbieden. Omdat ik als geen ander weet hoe een bizarre snelle business en persoonlijke groei je doormaakt als je het samen doet. I practice what I preach!

Sinds een paar jaar is mijn missie dan ook helemaal helder: Ondernemende vrouwen zoals jij uit hun eigen schaduw te doen stappen om zo schaamteloos alles uit het leven en je business te halen.

No playing it small here! “Go big or go home” is ook de mentaliteit en die van de geweldige vrouwen waar ik mee mag werken! Samen zijn we een niet te stoppen vuur! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Still here?

Kom op, waar wacht je dan nog op? Tot je geld en tijd over hebt? Tot je een burn out hebt of je gek wordt?

Je weet wat je te doen staat