boek hier jouw l'inspiration call

Welkom Queen!

17-18-19 juni

Bye Bye IMposter

Het lastigste stuk ligt achter je! Namelijk energetisch ja zeggen en jezelf toestaan om op deze nieuwe leven te gaan ondernemen. Om je inner queen aan het roer te zetten ipv je imposter de show laten runnen. Well done! Dus als je nog een farewell party voor haar wil organiseren now is the time. Want die zie je voorlopig niet meer terug na 19 juni.

Whats next?

 

 

  1. Houd je inbox in de gaten: Je ontvangt binnenkort een aantal e-mails van mij met alle details over de workshop, inclusief reminders en waardevolle tips om je voor te bereiden. Dus zorg ervoor dat je mijn e-mails niet mist!
  1. Meld je alvast aan voor de Facebook Community: Klik op de link hieronder om je aan te melden voor onze besloten Facebook-groep. Hier kun je alvast kennismaken met andere geweldige vrouwen die ook deelnemen aan de workshop. We laten je een week voor de start van de workshop toe tot de community, zodat je je volledig kunt voorbereiden.

Gefelici-freaking-teerd!

  • Dagelijkse live sessies: Van 17-19 juni 2024, elke avond van 20.00-21.00, gaan we samen aan het werk met directe feedback en coaching.
  • Een fantastische community: Vol met gelijkgestemde vrouwen waar je alle sessies kunt terugkijken en waar we elkaar ondersteunen en motiveren.
  • Diepgaande inzichten en tools: Om je zelfvertrouwen op te bouwen en het impostor-syndroom achter je te laten.

Ik kijk er enorm naar uit om jou deze upgrade te zien maken en je vol confidence je Queen Era in te zien luiden.

Tot gauw! Liefs Linda

Hier heb jij je voor aangemeld: