boek hier jouw l'inspiration call

Welkom Queen!

9-10-11 September

Bye Bye IMposter

Veel vrouwen denken onterecht dat meer succes de oplossing is voor het verslaan van het imposter syndroom. terwijl meer succes vaak juist zorgt voor nog meer angst om door de mand te vallen. Ik ben heel blij dat jij erbij bent 9-10-11 september zodat ik je de 4 stappen kan leren die je wel gaan helpen om zelfverzekerd aan het roer van je bedrijf te komen.

Whats next?

 

 

  1. Houd je inbox in de gaten: Je ontvangt binnenkort een aantal e-mails van mij met alle details over de workshop, inclusief reminders en waardevolle tips om je voor te bereiden. Dus zorg ervoor dat je mijn e-mails niet mist! De eerste is al onderweg, dus check ook even je spam als je nog geen pingetje hebt gehoord nu!
 
  1. Meld je alvast aan voor de Facebook Community: Klik op de link hieronder om je aan te melden voor onze besloten Facebook-groep. Hier kun je alvast kennismaken met andere geweldige vrouwen die ook deelnemen aan de workshop. We laten je op 2 september, een week voor de start van de workshop toe tot de community, zodat je je volledig kunt voorbereiden.

Yess jij bent er bij!

  • Dagelijkse live sessies: Van 9-11 September 2024, elke avond van 20.00-21.00, gaan we samen aan het werk met directe feedback en coaching.
  • Een fantastische community: Vol met gelijkgestemde vrouwen waar je alle sessies kunt terugkijken en waar we elkaar ondersteunen en motiveren.
  • Diepgaande inzichten en tools: Om je zelfvertrouwen op te bouwen en het impostor-syndroom achter je te laten.

Ik kijk er enorm naar uit om jou deze upgrade te zien maken en je vol confidence je Queen Era in te zien luiden.

Tot gauw! Liefs Linda

Hier heb jij je voor aangemeld:

Ik kan me zo voorstellen dat je er nu gelijk actie en meer zelfvertrouwen wilt dan heb ik 2 opties voor je.

1. Duik vast lekker in mijn podcast “Lichter Leven met Linda” met meer dan 60 afleveringen voor zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Luister hem hier!

 

2. Of plan gelijk een L’inspirationcall in en we kijken samen naar wat jouw situatie nu nodig heeft.

PS. kan jij niet meer wachten?