boek hier jouw l'inspiration call

1:1 Clarity & Confidence day

…een next level vrouw met een hele grote visie. Je bent vooral NIET opzoek naar weer een ellenlang traject, een online omgeving waarin je het zelf maar uitzoekt of een groep die je binnen 2 maanden ontgroeit bent. Nee jij bent net als ik dol op snelle, diep transformerende verandering. Wel quick, maar geen fix! 

 

En het maakt niet uit of je

 

  • nu net start met je business en geen zin hebt in al die rookie mistakes en vooral geen tijd hebt om maanden lang ongefocust aan te klooien
  • al een tijdje bezig bent en net ff te lekker gaat om het roer te durven omgooien.. maar stiekem toch heel erg verlangt naar de next level waar je al maanden tegen aan hikt. Been there done that, lets go big or go home vide 😉
  • Behoefte hebt aan een business meeting met je CEO, sounder & visionair aka de aller hoogste, meest badass versie van jezelf. Elke 6 maanden terug naar de tekentafel.
Jij bent...

Klinkt dit je bekend in de oren?

Alles in je lijf SCHREEUWT

its time to goddamn shine!

En toch zit jij dit allemaal te willen vanachter een beeldscherm met een lauwe latte terwijl je probeert om zo min mogelijk op te vallen, zo min mogelijk moeilijk te doen, zo min mogelijk herrie te maken. Je scrolt nog even over de feed van een aantal mega succesvolle impact makende moeders/vrouwen/babes terwijl je iets jaloers mompelt en je verder gaat met jezelf verstoppen en klein maken want anderen moeten niet denken dat je een opschepper, een geldwolf of een aansteller bent. En daarbij kan jij het natuurlijk ook gewoon allemaal in je eentje, ja toch?!

JA HALLOOO!! Hoe moet dat succes, die inkomsten en die voldoening waar jij naar verlangt nou in godesnaam of in de naam van het universum 😉 jouw kant op komen?

Ultieme vrijheid is

Binnen handbereik

Ik kan je vertellen we zijn inmiddels maanden verder. Al deze vrouwen hebben stuk voor stuk allemaal bizarre stappen gezet. Prive en in hun carrière/business. Check hier wat de mega awesome deelnemers op dag 3 over het retreat zeiden. You in yet?

Stel jezelf eens voor...
…dat je per direct ophoudt met het uitstellen van jouw plannen en dromen.. En dat je begint met het loslaten van de mening en het fucking oordeel van de buitenwereld. En dat je je big girl pants aantrekt en er EINDELIJK écht voor gaat!

Nu we toch aan het visualiseren en voorstellen zijn.. adem eens even diep in en uit en stel je het volgende eens voor..

Als jouw hart nu bijna uit je lijf ploft en je denkt “Shit, Lin dit is precies waar ik sta?!” Dan is het Ultimate Shine Traject precies voor jou bedoelt!!

Wat het Ultimate Shine Traject bevat

1:1 traject

Luminos Shine Traject

Zo zorg ik er hoogstpersoonlijk voor dat jouw shiney, krachtige en authentieke zelf terug komt aan het roer van jouw business en dus je leven!
En zo ziet dat eruit
Deze badass mompreneurs shinen er al lustig op los

Still here?

Dan ben je echt klaar voor die next level confidence die jouw bedrijf keihard boven aan de lijst gaat zetten!
Kom op girl, waar wacht je op? Tot je geld en tijd over hebt? Tot je een burn out hebt? Tot je terug kruipt in loondienst?

Je weet wat je te doen staat