1:1 BOLD mentorship

…een vrouw met fucking grote dromen! Jij bent een vrouw die geen genoegen neemt met een gemiddeld leven! You want it all! Midden in de nacht zit je soms rechtop in je bed en zie je kraakhelder voor je wat jij allemaal kan en wil bereiken.. maar langzaam gaat je hoofd zich ermee bemoeien.

En dan ineens voelt het allemaal heel ver weg, onmogelijk bijna. “Hoe dan?”, een bijna moedeloos gevoel bekruipt je. Zoveel stappen nog te zetten, zoveel dingen nog te doen. Als het je überhaupt gaat lukken dan..

En trouwens je ben ook helemaal niet ontevreden met hoe het nu gaat hè?! Je gaat super lekker, en eigenlijk heb je niks te klagen. Maar lets be fair jij ben niet het type dat wacht tot er iets te klagen valt.  Jij geeft je leven en je business een dikke voldoende. Maar jij bent opzoek naar die 9+! Er zit veeeeeeel meer in voor jou en dat weet je. En dat kriebelt, al dat potentieel, al die plannen al dat talent dat maar onbenut blijft. You got no time to waste!

Nou vrouw WELKOM. Je bent op de perfecte plaats aanbeland! Lets go Bigger, better & BOLDer!

Jij bent...

Klinkt dit je bekend in de oren?

Alles in je lijf SCHREEUWT

its time to goddamn shine!

En toch zit jij dit allemaal te willen vanachter een beeldscherm met een lauwe latte terwijl je probeert om zo min mogelijk op te vallen, zo min mogelijk moeilijk te doen, zo min mogelijk herrie te maken. Je scrolt nog even over de feed van een aantal mega succesvolle impact makende moeders/vrouwen/babes terwijl je iets jaloers mompelt en je verder gaat met jezelf verstoppen en klein maken want anderen moeten niet denken dat je een opschepper, een geldwolf of een aansteller bent. En daarbij kan jij het natuurlijk ook gewoon allemaal in je eentje, ja toch?!

JA HALLOOO!! Hoe moet dat succes, die inkomsten en die voldoening waar jij naar verlangt nou in godesnaam of in de naam van het universum 😉 jouw kant op komen?

Ultieme vrijheid is

Binnen handbereik

Ik kan je vertellen we zijn inmiddels maanden verder. Al deze vrouwen hebben stuk voor stuk allemaal bizarre stappen gezet. Prive en in hun carrière/business. Check hier wat de mega awesome deelnemers op dag 3 over het retreat zeiden. You in yet?

Stel jezelf eens voor...
…dat je per direct ophoudt met het uitstellen van jouw plannen en dromen.. En dat je begint met het loslaten van de mening en het fucking oordeel van de buitenwereld. En dat je je big girl pants aantrekt en er EINDELIJK écht voor gaat!

Nu we toch aan het visualiseren en voorstellen zijn.. adem eens even diep in en uit en stel je het volgende eens voor..

Als jouw hart nu bijna uit je lijf ploft en je denkt “Shit, Lin dit is precies waar ik sta?!” Dan is het Ultimate Shine Traject precies voor jou bedoelt!!

Wat het Ultimate Shine Traject bevat

1:1 traject

Luminos Shine Traject

Zo zorg ik er hoogstpersoonlijk voor dat jouw shiney, krachtige en authentieke zelf terug komt aan het roer van jouw business en dus je leven!
En zo ziet dat eruit
Deze badass mompreneurs shinen er al lustig op los

Still here?

Dan ben je echt klaar voor die next level confidence die jouw bedrijf keihard boven aan de lijst gaat zetten!
Kom op girl, waar wacht je op? Tot je geld en tijd over hebt? Tot je een burn out hebt? Tot je terug kruipt in loondienst?

Je weet wat je te doen staat